Calitate, Promptitudine, Perseverenta
Acasa-Prima Pagina
Afla despre noi..
Grupe de produse..
Parteneri si Clienti
Proces Tehnologic
Materiale
Alte Oferte
Noutăti Curente
Angajării
Contact Desfacere & Comandă
Curs Curs Valutar BNRValutar
Traditia o valoare inestimabilă
Limba Română
English Language
Înfiintatã în anul 1928, în prezent cu un capital social de : 489.190 lei(RON), S.C. INDUSTRIA IUTEI S.A. are ca domeniu de activitate prelucrarea fibrei de iutã, in si canepa în vederea producerii de fire, tesaturi, sfori, saci si diverse ambalaje, produse ale caror standarde de calitate au crescut o data cu privatizarea societatii în 1995.

Suntem o societate traditionalã, care a încercat, în opinia noastrã chiar a reusit, sã vinã în întâmpinarea clientilor oferindu-le produse care pe lânga faptul ca sunt de o calitate superioara au si preturi accesibile. Folosind materiale de cea mai buna calitate, cu ajutorului personalului calificat, care a fost atent selectionat si pregatit, am reusit sa iesim pe piata cu produse de larg consum în gospodarie, cooperativele mestesugaresti de mobila si tapiterie, producerea de cabluri de tractiune, agricultura, industria automobilelor, constructii. Deasemenea, producem tesaturi care sunt folosite pentru ambalarea diferitelor produse, marfuri sau materiale.


Datorita faptului ca am crescut calitatea produselor noastre, iar preturile au rãmas aproximativ la acelasi nivel, am reusit sã ne facem cunoscuti si pe piata externã, sperând ca în timp, prin ridicarea standardelor, sã dovedim clientilor nostri ca traditia are o valoare inestimabila.
Vă asteptăm pentru a vă convinge de calitatea produselor noastre


Grupa de Fire
Grupa de Sfoară
Grupa de Saci
Grupa de Tesături
Covoare de Iuta si Plusate
Produse Netesute
Ambalaje
Marochinărie

Prima Pagină | Scurt Istoric | Produse | Angajări | Contact & Comandă

Industria Iutei
Bucuresti