Calitate, Promptitudine, Perseverenta

  

Acasa-Prima Pagina
Afla despre noi..
Grupe de produse..
Parteneri si Clienti
Proces Tehnologic
Materii Prime, Materiale, Utilaje
Alte Oferte
Noutăti Curente
Angajării
Contact Desfacere & Comandă
Produse noi
Confectii
Materie primă: fibră naturală de iută, in si bumbac
Confectii din tesatură de iută, in, cânepă sau bumbac
Curs Curs Valutar BNRValutar
Produsele Societătii noastre - pentru Marochinarie
Limba Română
English Language

Produse Finite : Marochinarie din tesatură de iută în amestec cu in, cânepă sau bumbac Confectiile realizate de către societatea noastră, prin prelucrarea superioară cu echipamente si tehnologii specifice, a firelor de iută, in, cânepă sau bumbac, dublată de experienta acumulată în cei peste 77 ani de activitate neîntreruptă în productia de fire, sfori si tesaturi, conferă produselor (datorită caracteristicilor specifice firelor utilizate, 100% naturale) o calitate superioară.


Confectii, din iută sau in amestec cu in si cânepă
Costume, Fuste, Genti din tesatura de iuta,in si bumbac

Pentru satisfacerea cererii crescânde, pe piata internă, de confectii textile 100% naturale, ce au avantajul de a asigura confortul personal, atât de necesar vietii cotidiene, societatea noastră a lansat pe piată o gamă de confectii textile produse din tesături de iută, in, cânepă sau bumbac, menite a întâmpina cu succes cerintele consumatorilor.

Marochinarie din Iută, in si bumbac

Produsele de marochinarie realizate în sectiile noastre, bazate pe tesături de iută în amestec cu in, cânepă sau bumbac, natur sau în diverse palete coloristice, sunt rodul echipei de creatie, după o amănuntită analiză a cererii de piată. La conceperea si realizarea acestor produse s-a urmărit obtinerea unor variate sortimente care sa îmbine eficient desing-ul produselor cu latura lor functională.

Materie primă: fibră naturală de iută, in si bumbac
Promptitudine si perseverenta
Articole din tesatură de iută, in si bumbac

Datorită faptului că am crescut calitatea produselor noastre, ajutati fiind de experienta acumulată în cei peste 77 ani de activitate neîntreruptă în productia de fire, sfori si tesaturi, de perseverentă, promptitudine si seriozitate, prin utilizarea de materii prime naturale, am reusit să ne confirmăm recunoasterea. Sperăm, în timp prin ridicarea standardelor, să dovedim clientilor nostri că traditia are o valoare inestimabilă.

Multumirea clientilor deziderat permanent

Societatea se preocupă continuu pentru a asigura clientilor un climat propice, de a angaja noi contracte, oferind produse si servicii variate de inaltă calitate. Acest lucru fiind subliniat si de certificarea ISO 9001 cu care este atestată societatea.
Venim permanent în întâmpinarea cererii clientilor, fiind foarte deschisi la cerintele, nevoile si necesitatile acestora.

Deziderat permanent: Multumirea clientilor


Grupa de Fire
Grupa de Sfoară
Grupa de Saci
Grupa de Tesături
Covoare de Iuta si Plusate
Produse Netesute
Ambalaje
Marochinărie

Prima Pagină | Scurt Istoric | Produse | Angajări | Contact & Comandă