Calitate, Promptitudine, Perseverenta

  

Acasa-Prima Pagina
Afla despre noi..
Grupe de produse..
Parteneri si Clienti
Proces Tehnologic
Materii Prime, Materiale, Utilaje
Alte Oferte
Noutăti Curente
Angajării
Contact Desfacere & Comandă
Curs Curs Valutar BNRValutar
Aprovizionare : Materii Prime, Materiale, Utilaje
Limba Română
English Language

Aprovizionare - Societatea noastră, în conformitate cu prevederile Ministerului Mediului si Gospodăriri Apelor si a reglementarilor U.E. privind protectia mediului, este interesată în realizarea unei statii de preepurare a apelelor evacuate la canalizare, pentru realizarea parametrilor stabiliti de legislatiei în vigoare conform NTPA 002 / 2002. În vederea desfăsurării activitătii si serviciilor de calitate necesită aprovizionarea cu materii prime (fire iută 100%), materiale si utilaje de calitate ridicată. Departamentul Aprovizionare solicită firmelor si companiilor specifice, oferte in vederea achizitionării următoarelor utilaje si materii prime ... :


Centrală de epurarea apei reziduale
Epurarea apei reziduale cu utilaje de înaltă calitate

Actualizat: 10.02.2006 - Conform prevederilor Ministerului Mediului si Gospodăriri Apelor, a legislatiei in vigoare si a reglementarilor U.E. privind protectia mediului, societatea noastră este interesata în realizarea unei statii de preepurare a apelelor evacuate la canalizare (conform NTPA 002/2002). Consumul lunar de apă este de 1000-1500 mc.

Materii prime - Sortiment Iută hessian

Actualizat: 10.02.2006 - Achizitie :
Materie Prima : Fire iuta100%
Caracteristici : Fire iuta100% calitate hessian

  • 8 Lbs/1
  • 12 Lbs/1
  • 14 Lbs/1
  • 24 Lbs/1
Materie prima din fibra naturala de iuta
Promptitudine si perseverenta
Utilaje ecologice de epurare a apei reziduale

Datorită faptului că am crescut calitatea serviciilor noastre prin perseverentă, promptitudine si seriozitate, preturile practicate rămânând aproximativ la acelasi nivel, am reusit să ne facem cunoscuti, sperând ca în timp, prin ridicarea standardelor, să dovedim clientilor nostri că traditia are o valoare inestimabilă.

Multumirea clientilor deziderat permanent

Societatea se preocupă continuu pentru a asigura clientilor un climat propice de a angaja contracte cu service-ul auto, acesta oferind reparatii si întretinere auto la nivel ridicat, acest lucru fiind subliniat si de certificarea ISO 9001 cu care este atestată societatea.

Deziderat permanent: Multumirea clientilor


Grupa de Fire
Grupa de Sfoară
Grupa de Saci
Grupa de Tesături
Covoare de Iuta si Plusate
Produse Netesute
Ambalaje
Marochinărie

Prima Pagină | Scurt Istoric | Produse | Angajări | Contact & Comandă